Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alumn

Välkommen tillbaka!

Har du läst på Institutionen för didaktik och pedagogisk profession, IDPP, vid Göteborgs universitet? Då är du så kallad alumn och därmed välkommen till de nätverk som byggs upp här. De nätverk som redan startat hittar du länkar till i högerkolumnen.
Även om inget nätverk ännu passar in exakt på din utbildning kan du registrera dig som alumn och hamnar då i en allmän grupp på IDPP.

Nätverket är viktigt för dig

Under studietiden knyts ofta kontakter med kurskamrater och lärare som är viktiga för framtiden. Genom alumnnätverket kan du behålla och bredda dina sociala och professionella kontakter. Du kan också få senaste nytt om forskning, utbildning och kompetensutveckling via nyhetsbrev.
Nyckeln till nätverket är alumndatabasen som är gemensam för hela universitetet, oavsett vad du har läst.

Läs mer om alumnverksamheten och hur du anmäler dig i databasen.

Du är viktig

Med hjälp av dig som alumn kan vi utveckla våra utbildningar och stärka kopplingen med omvärlden. Du är en viktig länk till arbetslivet som kan leda till examensarbeten, praktikplatser och studiebesök för dagens studenter. Samtidigt stödjer du oss i rekryteringen av nya studenter när vi vet mer om ditt yrkesliv. Bättre ambassadör kan vi inte ha!

Vill du veta mer, kontakta alumnverksamhetens kontaktperson vid IDPP:

Jan Landström, jan.landstrom@ped.gu.se,
031-786 22 67

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2014-11-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?