Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Samverkan

Nationell samverkan

De som arbetar med pedagogiska bedömningar samverkar regelbundet med andra institutioner inom Göteborgs universitet. Det gäller bland annat institutionen för pedagogik och specialpedagogik (IPS) och institutionen för språk och litteraturer (SPL).

Vi har på dessa områden även ett extensivt samarbete med Högskolan i Borås, Umeå universitet och Stockholms universitet.

Internationella nätverk

EALTA (European Association for Language Testing and Assessment). Mats Oscarson, professor emeritus vid IDPP är även Expert Member i EALTA.

Associate Professor Dr. Raili Hildén, vid Helsingfors universitet i Finland medverkar i VR-projektet SALT 2019-2021.

Associate Professor Dr. Liu Wei, Department of Education, Xuzhou Institute of Technology (XZIT), P.R. China har varit gästforskare vid IDPP under 2016-2017. Syftet var att utveckla sitt intresse av självbedömning i språkundervisningen för yngre åldrar.

Dr Maddalena Taras vid Sunderland University i England är en av ett flertal internationella kontakter på bedömningsområdet som medverkat i forskningsansökningar vid IDPP
 

 

Kontaktperson

Anne Dragemark Oscarson
anne.dragemark@ped.gu.se
telefon: 031-786 2383

Ilona Rinne
ilona.rinne@gu.se
telefon: 031-786 6488
 

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2019-03-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?