Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kroppsliga uttryck och identitetsskapande i mötet med skönlitteratur: Vad innebär det för barn att vara läsare av skönlitterära texter?

Seminarium

Intresseområdet svenskdidaktik bjuder in till seminarium. Kroppsliga uttryck och identitetsskapande i mötet med skönlitteratur: Vad innebär det för barn att vara läsare av skönlitterära texter?

Ersätter tidigare utannonserat seminarium "Läsning och literacy-utveckling i år 1-4" med föreläsare Anna Lyngfeldt och Djamila Fatheddine.

Vid detta tillfälle diskuteras istället läsglada åk 4-elevers syn på läsning utifrån kroppsliga och rumsliga aspekter. Vidare presenteras en studie kring bokprat i samverkan mellan folkbibliotek och grundskola där barnbibliotekarier samt elever och lärare i åk 2 deltog.

Föreläsare: Djamila Fatheddine och Catarina Schmidt, Inst. för didaktik och pedagogisk profession, Göteborgs universitet

Datum: 2017-11-06

Tid: 15:00 - 16:30

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Intresseområde svenskdidaktik

Plats: Campus Rosenlund (pedagogen), hus B, Läroverksgatan 15 B3 335

Evenemangslänk: Läs mer om Kroppsliga uttryck och identitetsskapande i mötet med skönlitteratur: Vad innebär det för barn att vara läsare av skönlitterära texter?

Kontaktperson: Catarina Schmidt

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2010-06-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?