Kalendarium

Informationsmöte om grundlärarprogrammet med inriktning fritid för dig med yrkeserfarenhet

Tid: 2019-03-25 kl 16:30,

Evenemangstyp: Öppet hus

Har du arbetat på fritidshem i flera år men saknar lärarbehörighet? Vill du vara med och utveckla och ta ansvar för fritidshemmens viktiga uppdrag, som behörig lärare i fritidshem? Vi erbjuder ett skräddarsytt lärarprogram med utbildningsstart varje höst för dig som har yrkeserfarenhet av fritidshemsverksamhet och vill studera men ändå arbeta kvar på deltid.

Föreläsare: Inger Brännberg, biträdande programledare för grundlärarprogrammet & Lena Wendt, studievägledare

Informationsträff för studievägledare på gymnasium och vuxenutbildning

Tid: 2019-04-01 kl 15:00,

Evenemangstyp: Öppet hus

Är du studievägledare på gymnasium eller i vuxenutbildning? Du är en viktig person för oss på universitetet! Vi vill gärna möta dig för att berätta om våra Förskollärar- och Grundlärarprogram och de profiler de har vid Göteborgs universitet.

What is wrong with education for sustainable development and what can be done better?

Tid: 2019-05-09 kl 12:30,
Plats: Campus Rosenlund (pedagogen), hus B, Läroverksgatan 15 - B4 437

Evenemangstyp: Seminarium

Öppet seminarium i forskningsmiljön Kritisk utbildningsforskning vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession

Föreläsare: Helena Kopnina, The Hague University of Applied Sciences

The formation of successful physics students: Discourse and identity perspectives on university physics

Tid: 2019-05-13 kl 15:00,
Plats: Campus Rosenlund (pedagogen), hus B, Läroverksgatan 15 - B3 335

Evenemangstyp: Seminarium

Seminarium inom ramen för forskningsmiljön didaktiska klassrumsstudier vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession. Presentationen hålls på engelska och organiseras i samarbete med utbildningssociologiska kollegiet vid institutionen för pedagogik och specialpedagogik.

Föreläsare: Dr. Anders Johansson, Uppsala Universitet

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2017-01-31