Disputation Margaretha Häggström

Tid: 2020-01-31 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, Göteborgs universitet - BE 036, Hus B, Läroverksgatan 15

Evenemangstyp: Disputation

Margaretha Häggström vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession försvarar sin avhandling med titeln Estetiska erfarenheter i naturmöten. En fenomenologisk studie av upplevelser av skog, växtlighet och undervisning. Fakultetsopponent: Professor Eva Alerby, Luleå tekniska universitet.

Alumnträff för lärare

Tid: 2020-02-06 kl 16:00,
Plats: Pedagogen, hus B, Läroverksgatan 15 - B3 313

Evenemangstyp: Föreläsning

Har du studerat till lärare på Göteborgs universitet och arbetar du i grundskolan eller gymnasieskolan? Då är du varmt välkommen på en alumnträff på Pedagogen anordnad av institutionen för didaktik och pedagogisk profession.

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2017-01-31