Öppet hus lärarutbildningar

Tid: 2019-09-23 kl 16:00,
Plats: Pedagogen - B-huset, Läroverksgatan 15

Evenemangstyp: Öppet hus

Öppet hus med information om de olika lärarprogrammen.

Föreläsare: Studievägledare samt studenter som läser olika lärarutbildningar.

Slutseminarium Anne Kjellsdotter

Tid: 2019-09-25 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, hus A - A1 338

Evenemangstyp: Doktorandseminarium

ICT integration in Classroom interaction Slutseminarium för Anne Kjellsdotter, doktorand i ämnesdidaktik med inriktningar vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession.

Disputation Susanne Staf

Tid: 2019-09-27 kl 13:00,
Plats: Pedagogen, Göteborgs universitet - BE 036, Hus B, Läroverksgatan 15

Evenemangstyp: Disputation

Susanne Staf vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession försvarar sin avhandling med titeln Skriva historia. Literacyförväntningar och elevtexter i historieämnet på mellan- och högstadiet. Fakultetsopponent: Docent Karolina Wirdenäs, Stockholms universitet

Forskning pågår!

Tid: 2019-10-30 kl 08:00,

Evenemangstyp: Konferens, Seminarium, Workshop

Välkommen till en fortbildningskonferens för dig som arbetar inom förskola och grundskola/fritidshem, gymnasieutbildning, vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet samt idrottsrörelsen och hälsosektorn.

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2017-01-31