Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning vid IDPP

Institutionen arbetar främst med utbildning inom det didaktiska fältet. En stor del av verksamheten sker inom ramen för lärarutbildningen men vi har också fristående kurser på olika nivåer. Många av våra kurser är också lämpliga för kompetensutveckling för skolpersonal.

Vi erbjuder också uppdragsutbildning, till exempel inom lärarlyftet, det kan vara allt från enstaka föreläsningar till större kurser.

Vill du ha mer information om utbildning på institutionen, kontakta gärna vår studievägledning.

Masterexamen

För dig som vill ha en magister- eller masterexamen erbjuder institutionen ett masterprogram i didaktik. Här kan du välja att läsa till en magisterexamen eller en masterexamen i allmändidaktik eller ämnesdidaktik. I det senare fallet väljer du inriktning mot exempelvis matematik, naturvetenskap, samhällsvetenskap, språk, svenska eller teknik. Programmet startar höstterminer och du söker till programmet senast den 15 april.

Forskarutbildning

Möjligheter till forskarutbildning vid institutionen finns främst inom ämnena pedagogiskt arbete och ämnesdidaktik.

Verksamhet

Institutionens utbildningsverksamhet är

  • lärarutbildning Lp11
  • fristående kurser
  • masterprogram i didaktik
  • forskarutbildning
  • kompetensutveckling

 

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2017-01-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?