Seminarium kring undervisning i sex- och samlevnad

Seminarium

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession anordnar ett seminarium om undervisning i sex- och samlevnad.

Institutionen får besök från Monash University och RMIT University i Australien.

Deana Leahy kommer att tala om "Extreme Sex Education: Risky Pedagogical Practices", medan Emily Gray talar om "You are actually doing it! Right now. You´re actually the problem": White male students´ responses to inclusive education".

Föreläsare: Deana Leahy, Faculty of Education, Monash University, Australia Emily Gray, School of Education, RMIT University, Melbourne, Australia

Datum: 2017-12-04

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Institutionen för didaktik och pedagogisk profession