Seminarium

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession anordnar under hösten ett antal måndagsseminarier öppna för alla intresserade.

Denna måndag gästar Professor Elaosi Vhurumuku, University of Witwatersrand, South Africa. Titel på seminariet är International collaboration fostering perspectives on sustainability in science and technology teacher education.

Föreläsare: Professor Elaosi Vhurumuku, University of Witwatersrand, South Africa

Datum: 2017-10-09

Kategorier: Pedagogik och didaktik

Arrangör: Institutionen för didaktik och pedagogisk profession