Välkommen till SPIRA Pedagogen 2017!

Mässa

Spira är en nätverksmässa som riktar sig till alla som studerar på Pedagogen och IKI. Går du i tankar om vad du skall syssla med efter studierna? Vidareutbildning? Forskning? Privat eller kommunalt arbete? Vill du ta reda på vad som passar just dig? Då skall du komma till SPIRA Pedagogen 2017!

Under två dagar, 21 och 22 Mars, kommer du som student att ha möjlighet att träffa representanter från hela näringslivet för att exempelvis ställa frågor och träffa eventuella framtida arbetsgivare. Arbetsmarknaden är bred och i stort behov av just dig! Du som student kommer även få möjligheten att gå på lunchföreläsningar med gratis lunch, vi erbjuder självklart lunch för allas preferenser och allergier!

Varmt välkomna till SPIRA Pedagogen 2017, 21-22 Mars!
Mer information om vilka utställare som kommer att finnas på plats samt vilka lunchföreläsningar vi erbjuder kommer inom kort! Vid frågor kan du kontakta oss på vår Facebook-sida eller skicka ett mejl till marknad.spiraped@gota.gu.se

Datum & tid: 2017-03-21

Kategorier: Pedagogik och didaktik, Idrottsvetenskap, Samverkan, Kostvetenskap