Multiple Literacy Theory: An introduction

Seminarium

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession anordnar under hösten ett antal måndagsseminarier öppna för alla intresserade.
Diana Masny (PhD) is Emerita Professor at the University of Ottawa and adjunct professor at Queensland University of Technology, Australia.

Her research and teaching interests lie in the development of Multiple Literacies Theory, rhizomatics, language studies, minority education, early childhood education, language and literacies and immigration policies, and large-scale assessments of literacy. In the seminar she will give an introduction to Multiple Literacy Theory.

For more information and introductory readings, contact Eva Reimers, eva.reimers@gu.se

Welcome!

Föreläsare: Diana Masny, University of Ottawa

Datum: 2017-09-18