Läsning - en demokratifråga

Tid: 2017-03-06 kl 09:30,

Evenemangstyp: Seminarium

Läsning och läsförståelse är livsviktigt och en fråga om att förstå sina demokratiska rättigheter. Vad är läsning och läsförståelse? Varför och vad ska man läsa? Vad betyder lusten för läsningen? Och vad betyder läsningen för demokratin?

Föreläsare: Anna Lyngfelt, docent vid Göteborgs universitet. Gunilla Molloy, docent vid Stockholms universitet. Christina Olin-Scheller, professor Karlstad universitet. Anna Nordenstam, docent vid Göteborgs universitet. Catarina Schmidt, universitetslektor Göteborgs universitet. Catarina Economou, universitetslektor vid Malmö Högskola. Anna Dahlberg, gymnasielärare i svenska.

Öppet hus lärarutbildningen

Tid: 2017-03-16 kl 16:00,
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25 - Meddelas senare

Evenemangstyp: Öppen för allmänheten, Öppet hus

Välkommen till SPIRA Pedagogen 2017!

Tid: 2017-03-21

Evenemangstyp: Mässa

European Teacher Education Network (ETEN) Annual Conference

Tid: 2017-04-20 kl 16:30,