Nationell konferens i pedagogiskt arbete, 14-15 augusti

Tid: 2017-08-14 kl 13:00,

Evenemangstyp: Konferens

Varmt välkommen till den tredje nationella konferensen i pedagogiskt arbete! Föreläsningar på temat "Lärarprofession i en tid av förändringar" och paneldiskussion kring pedagogiskt arbete som forskningsämne. Dessutom forskningspresentationer i parallella sessioner på 30 minuter.

Studentdagen - Act Sustainable!

Tid: 2017-10-03 kl 12:00,

Evenemangstyp: Temadag

Studenter vid Göteborgs universitet och Chalmers hälsas välkomna till Act Sustainable! - en årlig inspirationsdag inom hållbarhet.

Forskning pågår!

Tid: 2017-10-31 kl 08:00,
Plats: Pedagogen, Västra hamngatan 25

Evenemangstyp: Konferens

En fortbildningskonferens för dig som arbetar inom förskola och grundskola/fritidshem, gymnasieutbildning, vuxenutbildning eller annan utbildningsverksamhet samt idrottsrörelsen och hälsosektorn. Få en inblick i den senaste forskningen inom just ditt område och möjlighet att träffa andra inom samma fält. Du väljer själv bland seminarier inom olika områden och formar på så sätt din egen utbildningsdag.

What may be learnt in ethics?

Tid: 2017-12-11 kl 10:00,
Plats: Campus Rosenlund (pedagogen), hus B, Läroverksgatan 15

Evenemangstyp: Konferens

Den 11-13 december 2017 anordnar forskningsprojektet EthiCo vid Göteborgs universitet, med stöd från Vetenskapsrådet, en konferens om etik.

Sidansvarig: Johanna Gunnarsson|Sidan uppdaterades: 2017-01-31